Voor: Sales & Lead management, contactgegevens van beslissingsbevoegden, Leadgeneratie, TeleSales, Telemarketing, Aftersales, Klanttevredenheidsonderzoek, Marktonderzoek, Afspraken maken voor uw buitendienstmedewerkers, etc.
Home » Hoe werk ik?

Als wij gaan samenwerken dan is uw eerste stap dat u bij mij een licentie van Sales Joe aanschaft. 
Dit pakket bevat o.a. een database met méér dan 3 miljoen Nederlandse bedrijven met 5 miljoen(!) contactgegevens van beslissingsbevoegden binnen organisaties.
Hiermee bepaalt u, aan de hand van de verschillende filtermogelijkheden zoals industrie, bedrijfsgrootte en ligging, welke bedrijven ik namens uw organisatie mag benaderen. 
Sales Joe is gevuld met de contactgegevens van beslissingsbevoegden van alle bedrijven in Nederland, België, Frankrijk, Italië, UK en de VS.
U hoeft dus nooit meer het internet of Linkedin af te struinen, of urenlang te googelen om de juiste personen binnen een bedrijf te vinden.
En u hoeft dus ook nooit meer een dure database aan te schaffen! Sales Joe is uw database!
Realiseert u zich hoeveel tijd en geld u dit gaat schelen?
Werken met Sales Joe betekent voor u, maar ook voor uw (ingehuurde) werknemers: geen tijd meer spenderen aan het maken van notities, maar aan het sluiten van deals.
Met één druk op de knop kan een contactmoment geregistreerd of een afspraak ingepland worden.
Sales Joe analyseert alle potenties en organiseert uw dagelijkse taken.

Of u nu wél of niet mij inhuurt om voor u te bellen, u kunt uw licentie(s) altijd bij mij aanschaffen en genieten van de vele voordelen die Sales Joe u kan bieden.
U hoeft nu niet meteen te beslissen, ik maak graag voor u een uitprobeerlicentie aan zodat u het zelf kunt evalueren.
Door hier te klikken vraagt u geheel gratis en zonder enige verplichting een proeflicentie aan van 3 dagen.

Nadat u dat heeft gedaan klikt u hier voor de, in een nieuw venster openende, één minuut durende demo-video van Sales Joe.

Indien ik voor u ga bellen, dient u er voor te zorgen dat ik over alle relevante informatie kan beschikken van hetgeen u aanbiedt. Online of via e-mail toegezonden.
Het hebben van een vast contactpersoon of aanspreekpunt voor mij binnen uw organisatie werkt zeer kwaliteitsverhogend is mijn ervaring.

Ik werk op basis van "uurtje/factuurtje" of op 100% provisiebasis; u betaalt dan dus een vooraf af te spreken vergoeding per uur en/of per order, afspraak, etc.
In eerste instantie voor een proefperiode van bijvoorbeeld 3 maanden, waarbij wij beiden ons het recht voorbehouden om al eerder te stoppen.
Wekelijks rapporteer ik u over de voortgang van het project en er wordt voor uw bedrijf relevante feedback gegeven over wat ik ben tegengekomen in de markt.
ik bel alleen voor erkende bedrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en waarvan de adres- en persoonsgegevens bekend zijn.

Ik werk vanuit mijn riante kantoor aan huis in Lelystad.
Hierbij beschik ik over 2 snelle pc's en een ultrabook (Windows 10 en Linux Mint).
Een vaste VOIP telefoon met headset met twee lijnen en twee mobiele telefoons.
Voor internet en VOIP beschik ik over een 500Mb glasvezelverbinding.
Voor het gebruik van de hierboven genoemde zaken bereken ik in principe géén kosten.