Voor: Sales & Lead management, contactgegevens van beslissingsbevoegden, Leadgeneratie, TeleSales, Telemarketing, Aftersales, Klanttevredenheidsonderzoek, Marktonderzoek, Afspraken maken voor uw buitendienstmedewerkers, etc.
Home » Hoe?

Als wij gaan samenwerken dan is uw eerste stap dat u bij mij een licentie van Sales Joe aanschaft. 
Dit pakket bevat o.a. een database met méér dan 3 miljoen Nederlandse bedrijven met 5 miljoen(!) contactgegevens van beslissingsbevoegden binnen organisaties.
Voor productinfo, klik hier.

U hoeft dus ook nooit meer een dure database aan te schaffen!
Sales Joe ís uw database!
Realiseert u zich hoeveel tijd en geld u dit gaat schelen?
Werken met Sales Joe betekent voor u, maar ook voor uw (ingehuurde) werknemers: geen tijd meer spenderen aan het maken van notities, maar aan het sluiten van deals.
Met één druk op de knop kan een contactmoment geregistreerd of een afspraak ingepland worden.
Sales Joe analyseert alle potenties en organiseert uw dagelijkse taken.

Of u nu wél of niet mij inhuurt om met u samen te werken, u kunt uw licentie(s) altijd bij mij aanschaffen en genieten van de vele voordelen die Sales Joe u kan bieden.

Beslis nog niet!
Kli hier voor de, in een nieuw venster openende, één minuut durende demo-video van Sales Joe.
Interessant? Dan maak ik nu graag voor u een uitprobeerlicentie (trial) aan zodat u het eerst zelf allemaal kunt uitproberen.
Door hier te klikken vraagt u geheel gratis en zonder enige verplichting deze trial aan. 


Indien ik voor u een belopdracht ga uitvoeren, dient u er voor te zorgen dat ik over alle relevante informatie kan beschikken van hetgeen u aanbiedt.
Online of via e-mail toegezonden.
Het hebben van een vast contactpersoon of aanspreekpunt voor mij binnen uw organisatie werkt zeer kwaliteitsverhogend is mijn ervaring.

Ik werk op basis van "uurtje/factuurtje" of op 100% provisiebasis; u betaalt dan dus een vooraf af te spreken vergoeding per uur en/of per order, afspraak, etc.
In eerste instantie voor een proefperiode van bijvoorbeeld 3 maanden, waarbij wij beiden ons het recht voorbehouden om al eerder te stoppen.
Wekelijks rapporteer ik u over de voortgang van het project en er wordt voor uw bedrijf relevante feedback gegeven over wat ik ben tegengekomen in de markt.
Ik bel alleen voor erkende bedrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en waarvan de adres- en persoonsgegevens bekend zijn.

Ik werk vanuit mijn riante en volledig ingerichte kantoor aan huis in Lelystad.