Voor: Sales & Lead management, Leadgeneratie, TeleSales, Telemarketing, Aftersales, Klanttevredenheidsonderzoek, Marktonderzoek, Afspraken maken voor uw buitendienstmedewerkers, etc.
Home » Hoe?

Als wij gaan samenwerken en u streeft hierbij naar een langdurige samenwerking dan zou de basis moeten zijn dat u, uw medewerkers en ik gaan werken vanuit een pakket dat het beste past bij uw zakelijke behoeften en in staat is om "mee te groeien" met de ontwikkelingen die uw bedrijf doormaakt . 
Zowel voor het voeren van telefoongesprekken in-/outbound, als ook voor het communiceren via e-mail- en sms-berichten is het prettig en professioneel werken met LeadDesk is mijn mening.
Het is een weergaloze combinatie van, eventueel gecombineerd met een multi-mode dialer, geavanceerd contactbeheer en realtime monitoring.
Een cloud-based Software-as-a-Service, gebruiksvriendelijk en voordelig.
Al met een paar muisklikken kunt u aan de slag en meteen resultaat boeken.
Ook het aanleveren van hoogkwalitatieve leadgegevens kunnen de medewerkers van LeadDesk voor u verzorgen.
Méér weten? Klik hier om een vrijblijvende demo aan te vragen of klik hier en vraag meteen een proeflicentie van 30 dagen aan.


Een andere optie kan echter óók zijn dat u mij een database in .csv format aanlevert van hoge kwaliteit, die ik vervolgens importeer in mijn eigen CRM-systeem.
Heeft u geen database?
Wij hebben zeer goede ervaringen met DATA-collectief waar u exact de adressen kunt uitfilteren die u nodig heeft!


Indien ik voor u een belopdracht ga uitvoeren, dient u er in ieder geval er voor te zorgen dat ik over alle relevante informatie kan beschikken van hetgeen u aanbiedt.
Online of via e-mail toegezonden.
Het hebben van een vast contactpersoon of aanspreekpunt voor mij binnen uw organisatie werkt zeer kwaliteitsverhogend is mijn ervaring.

Ik werk op basis van "uurtje/factuurtje" voor € 39,95 per uur, exclusief btw, in eerste instantie voor een proefperiode van bijvoorbeeld 3 maanden, waarbij wij beiden ons het recht voorbehouden om al eerder te stoppen.
Wekelijks rapporteer ik u vanuit mijn eigen CRM-systeem, ik werk met Zoho-CRM, over de voortgang van het project en er wordt voor uw bedrijf relevante feedback gegeven over wat ik ben tegengekomen in de markt.
Ik bel alleen voor erkende bedrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en waarvan de adres- en persoonsgegevens bekend zijn.

Ik werk vanuit mijn riante en volledig ingerichte kantoor, voorzien van 500Mb glasvezelverbinding en voip telefonie, in Lelystad.